Solar. Zonnepanelen met het hoogste rendement!

| Meer
BP Solar zonnepanelen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Deze BP Solar is niet alleen de grootste fabrikant van zonnepanelen van de wereld maar is veruit het verst gevorderd met de ontwikkeling van zonnepanelen. De cellen die daar worden gemaakt hebben maar liefst een rendement van 18 procent, en dat kan geen andere zonnepanelenfabrikant zeggen! Het resultaat is dan ook een geweldige prijs- opbrengst verhouding.
 
Sunpower SPR-90
En dat is een echte High Effiency Zonnepaneel. Deze zonnepaneel geeft u een optimale opbrengst onder alle weersomstandigheden.
Het is een aluminium frame met speciale bevestigingsogen waardoor installeren heel eenvoudig is. De glazen plaat is 4 millimeter dik, heeft een hoge lichtdoorlaatbaarheid, is stevig en veilig.
De zonnepanelen hebben hoogwaardige daglichtgevoelige cellen en zijn geschikt voor alle weersomstandigheden en vrijwel alle toepassingen.
 
Vermogensgarantie
En deze fabrikant geeft u maar liefst een vermogensgarantie van 25 jaar.
 
Supersterke zonnepanelen
Deze zonnepanelen kunnen temperaturen aan van -35 tot wel +95 graden Celsius. Ook hagelstenen van 2,5 centimeter zullen geen schade berokkenen. De BP zonnepanelen kunnen windsnelheden aan tot ongeveer 180 kilometer per uur.
 
Topkwaliteit zonnepanelen
Met BP haalt u echt topkwaliteit zonnepanelen in huis die zeker betaalbaar zijn en super betrouwbaar.

BP Solar leverancier zonnepanelen